Ψυχολογία συμβουλευτικής

Η Συμβουλευτική Ψυχολογία είναι μια ειδικότητα της γενικής υπηρεσίας υγείας (HSP) στην επαγγελματική ψυχολογία που χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικά τεκμηριωμένων και πολιτιστικά ευαίσθητων πρακτικών για να βοηθήσει τους ανθρώπους στη βελτίωση της ευημερίας τους, την πρόληψη και την ανακούφιση της αγωνίας και της κακής προσαρμογής, την επίλυση κρίσεων και τη βελτίωση της ικανότητάς τους να λειτουργούν καλύτερα στη ζωή τους. Επικεντρώνεται στην κανονιστική ανάπτυξη της διάρκειας ζωής, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και την εκπαίδευση, καθώς και στη βελτίωση, και απευθύνεται τόσο στα άτομα όσο και στα συστήματα ή τα πλαίσια στα οποία δραστηριοποιούνται. Ειδικεύεται σε θέματα εργασίας και σταδιοδρομίας.

εξειδικευμένη τεχνογνωσία

Οι ψυχολόγοι είναι ενήμεροι και ικανοί να χρησιμοποιούν τεκμηριωμένες και πολιτισμικά σχετικές τεχνικές παρέμβασης, αξιολόγησης, πρόληψης, κατάρτισης και έρευνας. Επικεντρώνονται στα θετικά χαρακτηριστικά και τα δυνατά σημεία των πελατών τους (είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες).

Εμείς στο Εν Αρχή ήν ο Λόγος γνωρίζουμε τα διόδια που ο COVID-19 αναλαμβάνει σε όλους. Αυτή η αλλαγή ήταν δύσκολη και μας λένε ότι θα επιδεινωθεί. Έτσι, έχουμε κάνει τις online υπηρεσίες μας βολικές, απλές και παρόμοιες με την πρόσωπο με πρόσωπο ψυχοθεραπεία. Εάν δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε αυτή τη στιγμή την υποστηρικτική, στοργική και καταρτισμένη ομάδα εξειδικευμένων διαδικτυακών θεραπευτών και προπονητών ζωής είναι εδώ για να σας βοηθήσουν! Όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε να συνδεθείτε με τους παθιασμένους αδειοδοτημένων θεραπευτών μας online από την άνεση του σπιτιού σας.

online
online-phone

Είμαστε σύντροφοι, σας ακούμε να μοιράζεστε, να διευκρινίζουμε τα προβλήματά σας μαζί σας, να σας αποσπούμε εφικτές λύσεις, βοηθώντας σας να λύσετε τα δικά σας προβλήματα. Η υπηρεσία χτίζεται και αναπτύσσεται από μια ομάδα έμπειρων ψυχολόγων που πάντα ακούνε και είναι έτοιμοι να λύσουν όλα τα προβλήματά σας.

καλέστε μας: 21 0591 2319

Η ψυχολογική συμβουλευτική μέσω της συνομιλίας είναι μια δημοφιλής μορφή ψυχολογικής συμβουλευτικής στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς οι υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης αυξάνονται και ο καθένας από εμάς στην παρούσα κοινωνία δίνει επίσης μεγάλη προσοχή στα ψυχολογικά προβλήματα. Σε αυτό το άρθρο μοιραζόμαστε μερικά από τα οφέλη.

online

Με το πακέτο υπηρεσιών παροχής συμβουλών video call, μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας ένα συμβουλευτικό πακέτο με τον δικό σας εμπειρογνώμονα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε (ακόμα και αν ο ψυχολόγος σας βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι), με αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα καθιστά απολύτως βολικό για εσάς να συνομιλήσετε online με τον ψυχολόγο σας.

site-info { display: none; }
elGreek